Har DU et godt tip, en god historie eller andet du vil dele på bloggen så modtages det gerne på team@ufling.dk eller via SMS/MMS på +45 26858101

Faste læsere af bloggen..

tirsdag den 3. marts 2009

Gang i "sprøjten"

Så har maleren (OG-Paint) haft gang i "sprøjten"
Som tidligere skrevet lavede jeg formen til et stort lakseblink her i efteråret.
Mange af gutterne der fiskede ved Rügen og Møn sidste forår spurgte på noget stort, så igang med 3D tegneprogrammet og "vupti", her det færdige resultat. I første omgang bliver der ikke lavet ret mange af MegaMax'en på 18,5cm. da vi lige skal se om forventningerne sker fyldest. Gør de det vil de nok komme i "handlen" hos K-T-C som SpecieMax'en på 14cm. Indtil da er eneste mulighed at komme forbi Middelfart eller Greve (hos maleren) eller sende en mail..
Klik på billedet eller overskriften, så er der flere billeder.

3 kommentarer:

Brian Jensen sagde ...

Fede blink. Hvis jeg havde fedtfinne vil jeg ikke kunne stå for dem :-)

Uffe "UFLING" Nielsen sagde ...

Håber fedtfinnefiskene er af samme mening.. har du iøvrigt checket om du ikke skulle have en lille gevækst der kunne ligne en fedtfinne :o)
Kan det iøvrigt lade sig gøre at få en guidet løje tur en dag? Nu er det jo ikke alle fedtfinnerne der foretrækker blink..

Brian Jensen sagde ...

Du skal ikke spørge mig om løje fiske med kastenet, he he. Jeg er total nybegynder på det område og famler i blinde sammen med en anden fiskekammarat. he he.
Når vi engang i 2012 får styr på det, skal jeg nok give lyd fra mig :-)