Har DU et godt tip, en god historie eller andet du vil dele på bloggen så modtages det gerne på team@ufling.dk eller via SMS/MMS på +45 26858101

Faste læsere af bloggen..

mandag den 11. maj 2009

Brian Ahlers igen... denne gang fra kysten

Brian fangede denne fine ørred på 4,7kg. ved Stevns for nogle dage siden på Ole "OG Paint's" nyeste skud på stammen inden for kystagn. Hammerslået på forsiden som andre af Ole's agn, bagsiden... er for hemmelig til at vise på billeder endnu.


Snurrebassen er navnet på det nye blink som nok skal kaste mange ørreder af sig i fremtiden. Navnet har den fordi den rotere om sin egen længdeakse ved spinstop!!! Det kan ørrederne ikke rigtigt stå for :o). Mere om det blink senere.

På bådsiden er jeg så småt ved at være færdig med at hæfte overdelen fast til det øvrige skrov. Søren "Cille" (manden der er så heldig, at han kan hoppe i en spand lort og komme op med en nypudset damecykel (+16 laks og +12 HØ samme forår!!!)) var forbi i sidste uge sammen med en kollega og kigge på båden, det var hyggeligt og deres indtryk af båden vælger jeg at tolke som positivt ;-)Ingen kommentarer: