Har DU et godt tip, en god historie eller andet du vil dele på bloggen så modtages det gerne på team@ufling.dk eller via SMS/MMS på +45 26858101

Faste læsere af bloggen..

tirsdag den 2. april 2013

Gnom's påske laksetips

Efter at Gnom vandt "bedste båd" i påsketræffet har flere været nysgerrige med hensyn til hvordan han fisker????

Wolner har derfor været forbi Gnom til en snak om hans fantastiske fiskeri i påsken, (måske var det mere et forhør) men flink som han er ville han gerne dele lidt med os andre...   Wolner skriver..

Gnom fortæller at han er glad for en lille dodger i 120 fod med Mini Raptor i sort sølv bag, gir ikke så mange torsk men laksen kan ikke lade den være.

I 100 fod sidder altid en flasher med den stive albino, den stive har været en top fanger i år.

Over stackes blink, bl.a. Raptor og Apex.

I overfladen køre BP-XL og BP-MAG, især kobber og messing har virket i år,  på dipsy er han især glad for sort med rød plet.

Nogle af blinkene kommer fra hans hjemme maleri... Ja hvad kan man sige, nogen maler blink, andre binder fluer når vejret ikke er til fiskeri, selvom der ikke er meget vejr der kan holde "skipper ensom" på land. Primært er det dog agn fra OG Paint han bruger.

...flink fyr!! det er ikke alle der bare deler ud af deres taktik !!!
Som afslutning skal han have et stort tillykke!! Det er sku godt gået, han må alligevel have trukket lidt veksler på hjemme fronten... huset skal jo males og der skal høvles gulve... så fru Madsen må have stor forståelse og et godt hjerte! Hans fiskeri var det sku' ikke alle fruer der havde stået model til.

Vi ses til næste år, der nok mere end et team der forsøge at gøre dig rangen "bedste trollingfisker" ved bornholm stridig.

Mvh.
Jørgen Wolner

Ingen kommentarer: