Har DU et godt tip, en god historie eller andet du vil dele på bloggen så modtages det gerne på team@ufling.dk eller via SMS/MMS på +45 26858101

Faste læsere af bloggen..

mandag den 2. februar 2009

Lidt forskelligt

Brugte eftermiddagen og aftenen på at hæfte lidt flere stumper op, noget af kabinen/walk around'en og det bagerste skot/ringdæk.
Det gav en fornemmelse af, om den invendige fribordshøjde er ok.. og ja 82cm. er fint.. jeg kan vel heller ikke klage, når jeg selv har designet skidtet..
Det blev ikke til noget (bådbyggeri) i weekenden på grund af en "havareret" vaskemaskine og lidt indledende øvelser i forbindelse med bilkøb.. Prøvede bl.a. den nye Subaru Forester 2,0 diesel..den kører fint men er lidt plastik-agtig i kabinen, men nu må vi se, den kunne være rigtig fin at trække båd med!!
Fandt (google) iøvrigt den legendariske TOBY SALMO 30 gr. på nettet i fredags, produktionen er genoptaget og de kan købes i England ind til videre (10 stk. på vej til mig)3 kommentarer:

Brian Jensen sagde ...

Hej

Det skrider da flot fremad :-) og det ser super flot og sejt ud på billederne.

mvh
Quicksilver

Uffe "UFLING" Nielsen sagde ...

Ja, det går fint og stumperne passer perfekt sammen uden tilpasning, håber det for alvor kommer til at ligne en båd (med sider)næste weekend ;o)

blydonkern sagde ...

ser ju helt proft ut dette..kjøra på, jeg har fulgt denne blogg fra første platreknekk