Har DU et godt tip, en god historie eller andet du vil dele på bloggen så modtages det gerne på team@ufling.dk eller via SMS/MMS på +45 26858101

Faste læsere af bloggen..

mandag den 28. marts 2011

Fiskedød trolling konkurrence !!

Traditionen tro løb "Team Trolling Ture's" trolling konkurrence af stablen i weekenden i farvandene omkring Svendborg.
Selv om trollingfiskeriet efter de blanke havørreder ikke plejer at være nemt i området omkring Svendborg på denne årstid skulle det vise sig at være en umulig opgave i år!!
34 både formåede ikke at fange en eneste ørred og de fleste deltagere tilskriver den kraftige algeopblomstring, Chatonella, skylden for det dårlige fangstmæssige resultat..
Ingen kender den langsigtede konsekvens af de mange alger, men "nyheden" breder sig som ringe i vandet så ud over at fiskene dør, så vil det sikkert også påvirke turisterhvervet i form af færre udenlandske (og danske) lystfiskere langs de fynske (og andre) kyster. 
HER
 er et klip fra Gamborg Fjord.. 
Følg evt. algernes udbredelse her på DMI's hjemmeside.

2 kommentarer:

Per Pedersen sagde ...

Hej Uffe.

Ja,det er meget sørgeligt.Vi skal bare have noget varme nu,så dør algen.Men jeg tror at fiskeriet bliver MEGET sløjt de næste par år.Jeg tror at meget yngel og store fisk,desværre er gået tabt.Må for fanden snart håbe at de politiker snart vågner....

Uffe "UFLING" Nielsen sagde ...

Helt enig, men jeg tror desværre ikke der sker ret meget på miljøfronten så længe Karen er ved roret i Miljøministeriet!!